bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar helyszin : ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÉTTEREM Gödöllő

Esküvői zenekar helyszin : Az esküvői helyszín bemutatásban most a Gödöllői Erzsébet Királyné Étterem kerül sorra. Januárban már játszottunk itt egy nagyszerű esküvőn , és bátran ajánljuk , mert csodálatos és minőségi pároknak ideális esküvői helyszín lehet. A zenekar nagyon jól érezte magát , mivel az étterem dolgozói tettek arról hogy partnerként tekinthettünk egymásra, és egymás munkáját segítettük .


Esküvő : Rendezze meg élete legnagyobb eseményét csodaszép szecessziós környezetben. Kreatív és hozzáértő csapatunk segít megvalósítani egyedi elképzeléseit. Udvarias kiszolgálás, széles ételválaszték, tetszés szerint alakítható díszítés és szálláslehetőség – egy helyen.


Egyéb rendezvény : Legyen mindenkié a pillanat! Ne bajlódjon otthon a rokonság vendégül látásával, bízza ránk a legfontosabb családi ünnepek lebonyolítását, maximálisan az Ön igényei szerint. Kellemes hangulat, udvarias kiszolgálás és széles ételválaszték.


Magán rendezvény : Sokéves szakmai tapasztalattal és figyelmes személyzettel vállalják esküvők, születésnapok, baráti találkozók, családi ebédek és vacsorák, ballagások vagy keresztelők lebonyolítását! Hogy még szebbé tegyék az örömét!


Céges rendezvény Tökéletes helyszínt biztosítunk vállalati tréningek, konferenciák és továbbképzések lebonyolításához. Kényelmes és praktikus választás, hiszen a teljes program házon belül lebonyolítható. A helyszín mellett gondoskodunk a kávészünetekről, az étkezésről, szálláslehetőséget a szálloda biztosít, parkolásra a mélygarázsban van lehetőség.


(esküvői helyszín , céges party helyszín , rendezvény helyszín , csapatépítő tréning helyszín , konferencia helyszín , tárgyalás helyszín )


Ne feledd : Ha esküvői zenekar , akkor A'la Carte Showband & Partyzenekar !

 

(Kattints a képekre a nagy méretben megtekintéshez!)