bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Legjobb esküvői zenekarok - A'la Carte Showband

Legjobb esküvői zenekarok - A'la Carte Showband

Az A’la Carte esküvői zenekar évek óta gyűjti a legjobb zenészeknek járó elismeréseket, országszerte és külföldön egyaránt! A több taggal is rendelkező zenekarunk mindig a stílushoz illő, és a közönség igényének megfelelő bandát állít össze.

Hogyan garantáljuk számodra a legjobb hangulatot?

Mi már szakítottunk a hagyományos zenekarok által nyújtott unalmas hangulattal, és egy modern, minden korosztálynak megfelelő változatos műsort állítunk össze. Számunkra az a legfontosabb, hogy a pár elképzeléseit maximálisan teljesíteni tudjuk. Mindig arra törekszünk, hogy az általuk összeállított elképzelés és a valóság tökéletesen egyezzen.

A legjobb esküvői zenekarként több vagyunk, mint egy zenészekből álló banda. A lakodalom során a hangulatot színvonalas show-műsorral tesszük izgalmassá és egyedivé. Mindig odafigyelünk arra, hogy a tekintetek az ifjú párra szegeződjenek, de emellett a hangulatot is élvezze a közönség.

Repertoárunk igazán sokszínű és változatos. Talán ez az egyik legfontosabb kulcs a kezünkben. Énekeseink folyamatosan képzik magukat, amelynek eredménye, hogy hétről hétre megújuló listával állunk az ifjú pár rendelkezésére. A magyar retro-tól kezdve a külföldi rock’n’roll-on át, egészen a legújabb mai slágerekig minden megtalálható nálunk. A korosztályok közötti stílus-különbség eltörpül az általunk megvalósított előadási mód során.

Ha a legjobb esküvői zenekart keresed, itt megtaláltad!

Rendkívül rugalmasak vagyunk, így mindig alaposan fel vagyunk készülve arra, hogy a vendégek milyen stílust és hangulatot várnak el az előadóktól. Csapatunkat igény szerint esküvői dj-vel is kiegészítjük, így szinte biztos, hogy a hangulat mindig olyan lesz, amit a közönség elvár. Több ezer sláger és kimeríthetetlen repertoár van segítségünkre abban, hogy a hangulat mindig a tetőfokára hágjon!

Meggyőztünk?

Ha még ezek után is kétségeid merülnének fel, engedd meg, hogy elmondjuk, hogy az A’la Carte esküvői zenekar az „Év esküvői zenekara” kategóriában díjra jelöltek között a legjobbak közé került! Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy az egykori megrendelőink elégedettsége mellett a szakmai zsűri előtt is bizonyítani tudtuk megfelelőségünket!

Nem csak a legjobb énektudásunkat, hanem professzionális hang-, és fénytechnikát is biztosítunk az előadásaink során. Ezt mindig az esküvői díszlet színeihez és dekorációjához igazítjuk, hogy az összhang is tökéletes legyen!

Legyen számodra is a legboldogabb nap az esküvőd napja, bulizz velünk, a jó hangulat garancia!

A'la Carte Showband party zenekar , rendezvény zenekar , partyzenekar budapest