bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

Blog (60)

Esküvői zenekar felkészülés

Bár a koronavírus helyzet egyébként is csendesebb időszakot teremtett mindenki számára, de mi a zenekarral egyébként is ebben az időszakban szoktunk felkészülni az egész éves munkásságunkra : az esküvőkre, partykra és egyéb szabadtéri rendezvényekre. Reméljük, hogy minnél hamarabb hadba tudunk állni, hiszen már most jelentősen bővítettük az esküvői repertoárunkat is, mely dalokat természetesen úgy állítottunk össze, hogy a céges rendezvényeken, falunapokon is használni tudjuk őket. Sok leendő menyasszonnyal és vőlegénnyel tárgyaltunk már az év elején is és a napokban is, illetve figyeljük az aktuális slágereket, retro dalokat is, így azok kerülnek kiválasztásra, melyek a 20 éves tapasztalatunkkal is meg fogják állni a helyüket a táncparketten és nagyobb színpadokon is.

Az ifjú pároknak a nagy repertoárunkból tudunk tanácsokat adni nyitótáncra, a vacsora utáni bulira is, hiszen mi tudjuk mi az ami nagy valószínűséggel működni fog náluk is, és a násznépüknél.

Esküvői party zenekar – Új Videoanyag

Elkészült a legújabb videoanyagunk, ahol a menyasszonyok, vőlegények , rendezvény szervezők, esküvőre, bálra, falunapra vagy fesztiválra készülődők – szervezők láthatják az aktuális minőséget, repertoárt és vizuáltechnikát, amelyet használunk minden buliban. Eddig nagyon jók a visszajelzéseink minden szegmensből : leendő esküvői pároktól, rendezvény szervezőktől és party zenekart keresőktől. Igyekeztünk széles palettát felvonultatni mindenfajta zenei stílusból, hogy lagzikon, esküvőkön és egyéb bulikban is megállja a helyét a csapat zenéje, és ahogyan a mottónk is szól : Millió boldog pillanatot varázsolhassunk. Számtalan eddigi ifjú pár : menyasszony és vőlegény is visszajelzett már a promo videoanyagunkkal kapcsolatban : ez minden eddiginél jobban sikerült, és ha most tartanának esküvőt : ismét minket választatának. A velünk kapcsolatban álló rendezvényszervezőknek is elküldtük az anyagot, hogy bemutassuk számukra a party zenekar , esküvői zenekar csapatunk fejlődését és aktuális állapotát, szerencsére tőlük is csak pozitív visszajelzéseket kapunk. A videón látható vizuáltechnikát minden rendezvényre, esküvőre, és céges partyra, falunapra visszük, amennyiben ott nincsenek robotlámpák és ledfal. Nagyon jó érzés esküvőkön is tapasztalni azt, hogy a vendégek már a terembe lépéskor szembesülnek a koncertszintű hang és vizuáltechnikánkkal, így tudják : valami különlegeset fognak kapni tőlünk. Ilyenkor az esküvőkön a vacsora végéig Hd minőségben vetítünk hangulatos, lágy dalokat ( koncertfelvételeket) , így a násznép és az ifjú pár nem csupán hallja a háttérzenét, hanem a ledfalon látja is a koncertet. Fel szoktuk ajánlani, hogy ilyenkor a menyasszony és a vőlegény képei – videója is mehet a ledfalon, akár gyermekkortól a megismerkedésükön át a jelen napokig, ez nagy sikert szokott aratni, és megérinti nem csupán az ifjú párt, hanem a násznépet is. Rendezvényeken, céges partykon a cég , rendezvény videói, fotói és logói is megjeleníthetőek, illetve a prezentációk is megtarthatóak a ledfalon.

A promo videónkon ezért is tartottuk fontosnak, hogy azt a technikát mutassuk be, amelyet a saját esküvői – rendezvény helyszíneteken el tudtok képzelni. Minden esküvőn és rendezvényen nagy sikert arat – természetesen a zenekar és a retro dj műsorával együtt. Nézd meg a videót, és ha neked is tetszik, oszd meg facebookon vagy küldd el olyan ismerőseidnek akiknek esküvőjük vagy valamilyen rendezvényük lesz, hátha pont ilyen zenekart keresnek, mint a miénk. Köszönjük, és jó szórakozást a videóhoz !

Legjobb esküvői zenekarok - A'la Carte Showband

Legjobb esküvői zenekarok - A'la Carte Showband

Az A’la Carte esküvői zenekar évek óta gyűjti a legjobb zenészeknek járó elismeréseket, országszerte és külföldön egyaránt! A több taggal is rendelkező zenekarunk mindig a stílushoz illő, és a közönség igényének megfelelő bandát állít össze.

Hogyan garantáljuk számodra a legjobb hangulatot?

Mi már szakítottunk a hagyományos zenekarok által nyújtott unalmas hangulattal, és egy modern, minden korosztálynak megfelelő változatos műsort állítunk össze. Számunkra az a legfontosabb, hogy a pár elképzeléseit maximálisan teljesíteni tudjuk. Mindig arra törekszünk, hogy az általuk összeállított elképzelés és a valóság tökéletesen egyezzen.

A legjobb esküvői zenekarok felelőssége az esküvőn

A legjobb esküvői zenekarok felelőssége az esküvőn

A legjobb esküvői zenekarok tisztában vannak azzal, hogy nagy felelősségel rendelkeznek egy esküvő hangulatának megteremtésében, hiszen mint máshol erről nyilatkoztunk : lehet gyönyörű a dekoráció és több fogásos ínyencség a vacsora,ha a zenekar nem a legjobb esküvői zenekarok közül való, és nem tud hangulatot teremteni, vagy pl a sok szünettel a hangulatot megtartani. Azonban a hangulat megteremtése a legjobb esküvői zenekarok számára is nehéz olyan esetekben, amikor nincs egy jó vőfély/ceremóniamester, aki jól koordinálja a násznépet a forgatókönyv nyomvonalán (természetesen ez mindig az időpontokban változhat az este folyamán ), vagy az esküvői helyszínnel vannak problémák.