bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

Blog (58)

Legjobb esküvői zenekarok - A'la Carte Showband

Legjobb esküvői zenekarok - A'la Carte Showband

Az A’la Carte esküvői zenekar évek óta gyűjti a legjobb zenészeknek járó elismeréseket, országszerte és külföldön egyaránt! A több taggal is rendelkező zenekarunk mindig a stílushoz illő, és a közönség igényének megfelelő bandát állít össze.

Hogyan garantáljuk számodra a legjobb hangulatot?

Mi már szakítottunk a hagyományos zenekarok által nyújtott unalmas hangulattal, és egy modern, minden korosztálynak megfelelő változatos műsort állítunk össze. Számunkra az a legfontosabb, hogy a pár elképzeléseit maximálisan teljesíteni tudjuk. Mindig arra törekszünk, hogy az általuk összeállított elképzelés és a valóság tökéletesen egyezzen.

A legjobb esküvői zenekarok felelőssége az esküvőn

A legjobb esküvői zenekarok felelőssége az esküvőn

A legjobb esküvői zenekarok tisztában vannak azzal, hogy nagy felelősségel rendelkeznek egy esküvő hangulatának megteremtésében, hiszen mint máshol erről nyilatkoztunk : lehet gyönyörű a dekoráció és több fogásos ínyencség a vacsora,ha a zenekar nem a legjobb esküvői zenekarok közül való, és nem tud hangulatot teremteni, vagy pl a sok szünettel a hangulatot megtartani. Azonban a hangulat megteremtése a legjobb esküvői zenekarok számára is nehéz olyan esetekben, amikor nincs egy jó vőfély/ceremóniamester, aki jól koordinálja a násznépet a forgatókönyv nyomvonalán (természetesen ez mindig az időpontokban változhat az este folyamán ), vagy az esküvői helyszínnel vannak problémák.

Az esküvői zenekar és a Retro DJ együttműködése

Az esküvői zenekar és a Retro DJ (Dj.Kertész Péter) együttműködése

Az A'la Carte Showband esküvői zenekar és a Retro DJ együttműködése számunkra nem újkeletű, hiszen ahogy már korábbi cikkjeinkben is említettük : az országban mi kezdtük el úttörőként az esküvői zenekar/DJ kombót használni az esküvőkön az ifjú pár és a násznép érdekében,hiszen minden egyes esküvőn ahol szünetet tart a zenekar állandó probléma akár egy 10 perces szünet is, amikor a táncolni, mulatni vágyó vendégek közül néhányan még ezt a rövid pihenőidőt is sokallják jogosan, hiszen már a " lábukban a bugi" :).

Az esküvői zenekar feladatai

Az esküvői zenekar feladatai

Az esküvői zenekar feladatai már a szerződéskötés előtt elkezdődnek, hiszen egy jó esküvői zenekart csak akkor találnak meg és kérik fel esküvői zeneszolgáltatásra, ha valamilyen módon elnyerte a leendő pár tetszését a csapat,de most beszéljünk csak a szerződés  és ahhoz közeli időintervallumtól számítva. Az esküvői zenekar szerződésében részletesen és precízen kell hogy rögzítve legyenek azok a feltételek és kritériumok, melyekkel vállalják az esküvőt, hiszen így nem érheti meglepetés az ifjú párt és a násznépet, illetve a többi szolgáltatót sem az esküvői zenekar -al kapcsolatban.