bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

2020 Esküvői zenekar memoár V

A márciusi esküvőt nagyon elraktároztuk magunkban, hiszen csak májusban indulhattunk újra útnak, ekkor a Muzsika Tv forgatására voltunk hivatalosak mint party zenekar. Ez a forgatás is eltolódott, mivel elvileg márciusban lett volna, azonban a vírushelyzet ezt is felülírta, így május közepén nagy elánnal indultunk el a forgatásra, hiszen ha egy országos tv-ben szerepelünk, sok menyasszony és vőlegény, ifjú pár láthat minket, ha csak az esküvőket nézzük. 3 dalt kellett vinnünk a Muzsika tv forgatására, amely a Columbus hajón került megrendezésre. Természetesen minden szempontot figyelembe véve olyan dalokat szerettünk volna vinni, amely mind az esküvői, mindpedig a party zenekar repertoárunkban a legjobb helyeket foglalják el, így nagy eséllyel lesznek sikeresek a tv közönségénél is. Ilyenkor mindig átfutjuk az esküvőre, rendezvényekre, bulira összeállított repertoárlistát, és alapos átgondolás után választjuk ki azokat a dalokat amik esküvőkön, rendezvényeken és egyéb partykon – bulikon a legnagyobb sikert aratják, és jól is állnak a zenekarnak. Ilyenkor meg kell próbálni a tv néző fejével gondolkodni, mit hallgatna – láthatna a legszivesebben egy partyzenekartól.

Jó hangulatban érkeztünk a forgatásra, napsütéses időben szálltunk fel a hajóra, és sok ismerős zenészkollégával találkoztunk. Remek kis vendéglátás fogadott minket, a vendéglátóink gondoskodtak arról, hogy amíg sorra kerülünk : ne szenvedjünk hiányt semmiben. Igaz, nem egy esküvői menü volt az étel és italellátás :), de természetesen nem is ezt vártuk el.

Sminkes és fodrász is várt minket ami ilyenkor nem hátrány, hiszen az esküvőkön és partykon, egyéb rendezvényeken is mindig kapunk egy szobát vagy öltözőt, hogy megfelelő formába hozhassuk magunkat a színpadra lépés előtt. Pláne itt volt fontos, hiszen tv felvételre érkeztünk, és ezt a felvételt nagyon sokan fogják látni hosszú ideig, mivel a műsor folyamatos ismétlésben van.

Nem lehet egy esküvőhöz hasonlítani az itteni készülést és színpadra állást : az esküvőkön teljesen más a szituáció minden szempontból.

Elérkezett a mi időnk, színpadra álltunk, a kamerák elkezdtek forogni, a közönség tapsára kezdtünk bele az első dalunkba, és jó hangulatban játszottuk le a 12 perces blokkunkat, melyet szerencsére a közönség is igencsak díjazott. Mi már láttunk ebből a felvételből adásban, figyeljétek Ti is a Muzsika tv adásait, és találkozhattunk velünk a képernyőkön.