bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

2020 Esküvői zenekar memoár X.

Dunaszentmiklós után ismét az esküvői zenekar oldalunkat kissé a party zenekaros oldalunkra fordítottuk, hiszen egy falunapra voltunk hivatalosak, ahol már tavaly is jártunk. Győrtelekre kaptunk meghívást, ahol már a tavalyi évben is sikeres koncertet adtunk a falubélieknek és környékieknek.

Örömmel indult a party zenekarunk útnak ismét erre a falunapi rendezvényre is, hiszen az elmúlt évi rendezvény is jól sikerült, ezért is kaphattunk újra bizalmat a falunap szervezőitől. Már megérkezéskor láttuk hogy rendben van a hangtechnika és a színpad, és szép számmal képviselteti magát a közönség is. Nagy örömünkre találkoztunk volt esküvői párunkkal is, akiknek az esküvőjükön játszottunk. Nagyon szimpatikus menyasszonyként és vőlegényként ismertük meg őket, az esküvőjükön mi lehettünk az esküvői partyzenekar nagyon jó, bulizós násznéppel, és immáron ugyancsak jó fej ifjú házasokként : férjként és feleségként találkoztunk velük. Ők is ott tomboltak az első sorban, mint a lagzijukon, az esküvői helyszínükön. A falunapon sztárvendégek fellépése után kerülhettünk mi színpadra a hangtechnikai beállás után, és egy másfél órás, remek hangulatú koncertet adtunk a partyzenekaros, showbandes repertoárunkból. Egy szabadtéri rendezvénynek ( legalábbis nekünk) mindig jobb a hangulata, mint egy belső helységes esküvői bulinak. Ilyenkor hangosabban szólnak a mai slágerek, rock and roll, és rock dalok is. Felszabadultabb a közönség és a fellépők is, pláne a járványhelyzet után. Minden szabadságról szóló dal új értelmet kap, és a társas érintkezés élménye is erősebb nemcsak a színpad előtt, hanem a színpadon is nekünk, zenészeknek.

Nagyon vártuk már, hogy a dalainkkal mind az esküvőkön, mindpedig az egyéb rendezvényeken, falunapokon és fesztiválokon játszhassunk, és átélhessük azt az élményt, amit a zene és az emberek adhatnak.