bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

2020 Esküvői zenekar memoár XI.

A győrteleki falunap után a zenekar már a Siófoki céges partyra kezdett hangolódni, tehát ismét nem az esküvői zenekaros repertoárunkat kellett elővenni. Marad a party zenekaros repertoár, természetesen ha szükséges, bele- belenyúlva az esküvői partyzenekaros dalokba.

Visszatérő vendégek vagyunk már szerencsére a siófoki Azúr Hotelben is, ahol komfortosan elfér a zenekar, mindig megfelelő öltözőt kapunk, és eddig kivétel nélkül mindig remek hangulatot tudtunk varázsolni az esküvőkön, céges partykon és rendezvényeken. Most sem terveztük alább adni a csapattal, nagyon készültünk erre a rendezvényre is, mivel tudtuk, hogy nagyon jó vendégsereg és közönség fog várni minket. Az ilyen jellegű bulikon sokszor több száz fő meghívott van jelen ( céges dolgozók, partnerek és családjaik) , és nagyon gyakori hogy sztárfellépők is színesítik a műsort.

A megérkezésünk után egy gyors hangolás, soundcheck, és már el is foglaltuk az öltözőnket. Jó hangulatban vártuk a vacsorát, hiszen a technika ( hangfalak, erősítők, fény és vizuáltechnika ) mind rendben volt. Rendkívül fontos ez a zenekar mellett, hiszen egy jó hangtechnika rengeteget dob a zenekaron, egy rossz hangtechnikán pedig hiába küszködik egy party zenekar : olyan, mintha alig tudna zenélni. Szerencsére az egész éjjel folyamán nagyon jó hangulat jellemezte a céges rendezvényt : rengetegen táncoltak, énekeltek velünk a táncparketten, és ropták a vendégek, meghívottak hajnalig kultúráltan. Ehhez persze az Irigy Hónaljmirigy szenzációs műsora is hozzásegített, akik a vacsora után rögtön szinte felrobbantották a hangulatot. Nem ritka egy esküvőn sem a sztárvendég, legutóbb például Dobrády Ákos volt a meglepetés : a menyasszony nagy kedvence, és a vőlegény éjfélre teljes titokban szervezte le az ő fellépését a vőfély, násznép és menyasszony legnagyobb örömére. Óriási esküvői hangulat volt, melyet Ákos fellépése méginkább magasra emelt, és az esküvői zenekaros dalainkkal mi is igyekeztünk méltóak lenni a lakodalomhoz.

Visszatérve a siófoki céges rendezvényhez : partyzenekarunk nagyon elégedetten indult haza a helyszínről, mivel a megrendelők is hálájukat fejezték ki a céges party sikerét látva.

A youtube csatornánkon erről videó is látható, ajánljuk ennek megtekintését ( és a többi esküvői, falunapi és céges rendezvény ) videóinak megtekintését is, így sokkal nagyobb képet kaptok nemcsak írásban itt az esküvői zenekar memoárokban, hanem képben és hangban is.

Folytatás következik hamarosan…