bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

2020 Esküvői zenekar memoár XII.

A győrteleki rendezvény után egy kis szünettel Tihany felé vettük az irányt ismét egy esküvőre. Az ifú pár egy hagyományos lakodalmat tervezett, így először azt javasoltuk a számukra: ne minket válasszanak az esküvői zenekaruknak, hiszen egy hagyományos lagziba mulatósabb, csárdásosabb zenét játszó lagzis zenekar a legjobb. Később ismét megkeresett minket a menyasszony és a férjjelölt, hogy meggondolták magukat: a videóinkat nézve inkább a modernebb esküvői buli felé hajlanak már, mivel a násznépet is meginterjúvolták: szerencsére nagyon tetszettünk mindenkinek. Természetesen megbeszéltük, hogy a zenekari repertoár nem csupán a mai és retro dalokból fog állni, hiszen a magyar esküvők többségén az idősebb és vidéki rokonok, barátok ( sokszor az ifjú pár is) igényli a hagyományos lakodalmas, lagzis dalokat : a csárdás és mulatós blokkokat.

Tihany számunkra is szép emlékeket idéz: céges rendezvényeken, fesztiválon és több esküvőn is résztvettünk már ezen a helyen, melyekre mindig örömmel gondolunk. A jó esküvői buli reményében indultunk el ismét ide, hogy a „ millió boldog pillanatot itt is ’’ varázsolni tudjuk a barátoknak és a násznépnek. A ceremóniamesterrel már jó előre leegyeztettünk mindent : az esküvői helyszín adottságait ( hogy hol, melyik teremben lesz a zenekar), a polgári ceremónia helyszínét ( ahol az anyakönyvvezető tartja a ceremóniát), az esküvői vacsora menetét, a menyasszonyi csokordobást, menyasszonytáncot, stb.

A buli nagy örömönkre várakozásunkon felüli volt : a násznép apraja – nagyja koptatta a táncteret estétől hajnalig, és nem volt hiány a közös éneklésből és tapsolásból sem. A vőlegénynek énekelnie kellett egy dalt, hogy kiválthassa a menyasszonyt, akit a barátok raboltak el ( menyasszonyrablás ) , és ez az előadás is remekül ( könnyek között nevetve ) sikerült a násznép szerint is.

Zsuzsa és Gábor kitettek magukért : éjfél után is mint ifjú feleség és férj piros menyecskeruhában ropták a táncot hajnalig, ezzel is a tánctérre csábítva a vendégeiket.

Köszönjük a meghívást, örülünk hogy mi lehettünk az esküvői partyzenekarotok!