bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

2020 Esküvői zenekar memoár XIV.

 

A budapesti esküvő sikere jót tett a partyzenekar lelkének ( mint minden sikeres rendezvény), így a hetünk hálában és jókedvben telt, bizakodva tekintve immáron készülve az újabb megmérettetésre : egy céges rendezvényre. Miskolcra vetettünk vigyázó szemeinket, ismét egy céges party a cél a party zenekarunk számára. A szokásos egyeztetések jó jeleket mutattak : színvonalas műsor előzi majd meg a zenekarunk fellépését, és a rendezvény szervezői arról tájékoztattak, hogy a táncparkett igencsak tele szokott lenni, tehát jó a társaság, nem ülő közönségre kell készülnünk. Sztárfellépőt is tervezett az esemény szervezője, amely mindig emeli az est hangulatát, oldja a közönséget, és megkönnyíti a partyzenekarunk dolgát is : nem „hideg” közönséggel kell kezdenünk a bulit, hanem már oldottabb hangulatban kell őket a táncparkettre invitálni.

A zenei repertoárral való felkészülés ismét a következő volt : az esküvői zenekar és a céges party repertoárunkat egyesítettük : hogy a hangulat a lehető legjobb legyen. A lassú dalokat nem igazán vesszük elő az ilyen bulikon, hiszen csak nagyon kevés és ideális esetben egyezik a rendezvényeken a nők és a férfiak aránya : így a lassúzás alig, vagy egyáltalán nem jellemző, inkább a félgyors és gyors dalokra koncentrálunk, a buli hangulat érdekében.

A táncparkettre csalogatásban még nagyon sok hangsúlyt fektet partyzenekarunk arra, hogy amikor már a bulira, táncra kerül a sor, a zenekar körül és a táncparketten inkább hangulatvilágításos félhomály legyen, minthogy felkapcsolat villanyok, hiszen a vendégek sokkal bátrabban kezdenek el táncolni elegáns és partyhangulatos félhomályban. Általában a legtöbb ember, vendég szégyenlősebb az est, rendezvény elején, így erre nagyon figyelni kell, hogy a sokszor nem profi tánctudásukat a táncparkettre merjék vinni akár egyedül, akár a partnerükkel. Persze ez az est közepén, vége felé már egyre kevesebb problémát okoz számukra ( hiszen jó esetben egyre többen is táncolnak és el tudnak vegyülni) és egyre oldottabbak és lazábbak lesznek party zenekarunk nagy örömére, ilyenkor már nekünk is könnyebb a dolgunk : a 20 éves rutinunknak köszönhetően egyre inkább tudjuk vezetni az estét, és a rendezvény hangulatát.

Szerencsére itt is nagyon sikeresen alakult minden, az esküvői zenekar és partyzenekar repertoárunk nem mondott csődöt sőt, egyenesen tarolt. Fiatalok és idősek, nők és férfiak telítették meg a táncteret, és velünk együtt énekeltek, a kezek a magasban voltak, és millió boldog pillanatot tudtunk varázsolni.

Köszönjük a meghívást, reméljük, minnél hamarabb újra találkozhatunk, együtt rezeghetünk !