bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

A legjobb esküvői zenekarok repertoárja

A legjobb esküvői zenekarok repertoárja - ajánló

A legjobb esküvői zenekarok közé tartozni nagy büszkeség számunkra is,hiszen mint azt már korábban közöltük : a Nők Lapja Café már 2016-ban a 10 legjobb esküvői zenekarok közé választott minket szigorú kritériumok alapján.Most a repertoárral, azaz azokkal a dalokkal foglalkozunk, melyek nagyon fontosak ahhoz,hogy jó hangulatot teremthessünk egy esküvőn, és azt fenn is tudjuk tartani. 

A legjobb esküvői zenekarok, így mi sem bízzuk a véletlenre a dalok válogatását, a repertoár összeállítását, hiszen az egyik legfontosabb szegmense az esküvői zenekar sikerességének. Minden korosztálynak találni kell olyan dalokat, amelyek jól állnak a zenekarnak, táncolhatóak is, és a közönség is szereti őket. Nem véletlenül írjuk azt hogy jól állnak a zenekarnak, hiszen a legjobb esküvői zenekarok ritkán adnak elő olyan dalt, amelyet nem tudnak színvonalasan előadni. Természetesen ehhez hozzátartozik az is, hogy a legjobb esküvői zenekarok több énekesből kell hogy álljanak pont ezért, hiszen így a más és más hangszínnel rendelkező és magasabb - mélyebb tartományban énekelni tudó énekesekre passzolhat az a dal, melyet felveszünk a repertoárba frissítésként. Ezért is veszélyes kevesebb tagból álló (1-2 tagú) esküvői zenekart hívnunk a kedvező ár miatt az esküvőnkre,

hiszen a közönség által kedvelt dalok szerteágazóak, több énekes adja őket elő, így egy vagy két átalgos énekessel rendelkező, nem a legjobb esküvői zenekarok közül választott csapat nem tudja minőségien végigénekelni az estét, illetve magukat a különböző stílusú dalokat sem,hiszen egy ember egyfajta hangszínnel rendelkezik.

A legjobb esküvői zenekarok több nyelven ( minimum angol) kell hogy beszéljenek és énekeljenek. Mi sok nemzetközi esküvőn is résztveszünk,ezért fontos hogy angolul tudjunk kommunikálni a közönséggel, és a repertoár sok-sok nemzetközi dalt tartalmazzon,hiszen a külföldi vendégek nem tudnak mit kezdeni a magyar dalokkal. Az átlagos és olcsó zenekarok közül nagyon sokan próbálkoznak az angol dalokkal, de sajnos a próbálkozás nem elég: ha nem beszélik jól a nyelvet, a  produktum siralmas lesz. Ez még alulról sem súrolja a legjobb esküvői zenekarok kategóriát,sőt... Mi nagyon adunk erre is,mivel tudjuk mennyire fontos. Csak egy példa: mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy amerikai csoport többnapos programsorozata során kaptunk dícséretet az angol dalainkra és kiejtésre,mivel több estén át vettek részt a zenei estjeinken." Mintha nálunk Amerikában a rádiót hallgatnánk " - mondták. Aki a legjobb esküvői zenekarok közé akar tartozni, kőkeményen dolgoznia kell ezen is. Természetesen a spanyol, portugál, stb dalok is helyet kapnak a műsorban a legjobb esküvői zenekaroknál, hiszen szenzációs és megkerülhetetlen dalok kerültek napvilágra korábban, és napjainkban is, melyeket nagyon szeret a közönség. 

Milyen kategóriájú dalok nem hiányozhatnak a legjobb esküvői zenekarok repertoárjából ?

  • Disco
  • Rocky,Twist
  • Lassú dalok
  • Mai slágerek
  • Rock 
  • Csárdás, mulatós dalok

A legjobb esküvői zenekarok dalai közül nem hiányozhatnak :

  • Nyár van - Neoton Família
  • Csókkirály - Hungária
  • Vidéki Sanzon - Magna Cum Laude
  • A kör - Edda
  • Apu vedd meg - WellHello
  • Hafanana - Afric Simons
  • Pálinka Dal - Magna Cum Laude
  • I will survive - Gloria Gaynor 
  • Grease Medley - John Travolta&Olivia Newton
  • Csárdás,mulatós dalok ( Majd ha nékem sok pénzem lesz, Lakodalom van a mi utcánkban, Zsebkendőm négy sarka, Aranyeső , stb)

 

Nagy dilemma a legjobb esküvői zenekarok számára: mely dalokat tanulják meg és vegyék fel a repertoárjukba, hiszen rengeteg a jó dal melyet hallunk a rádióban, viszont ez kevés.A táncparketten is meg kell állja a helyét minden dal és bármennyire is szeretjük hallgatni otthon vagy az autóban, ha a buliban elvérzik,azaz nem táncol rá a násznép. Sokan beleesnek abba a hibába hogy sok olyan dalt is feltesznek a repertoárba,amire a közönség nem vevő. Egy jól felépített hangulatot egy dal is képes tönkretenni,hiszen a legjobb esküvői zenekarok legnagyobb elismerése az,ha tele van a tánctér és jó a hangulat. Ekkor kell nagyon körültekintően a dalokat megválasztani, hiszen ezt a hangulatot fenn kell tartani. A legjobb esküvői zenekarok 100 vendégből 70-80 embert képesek a táncparkettre csábítani,és ehhez óriási tapasztalat, hosszú évek rutinja kell,hiszen nem minden násznép táncoslábú,sokan vannak akik szégyenlősek, melegük van,stb. Mi több mint 20 év tapasztalatával dolgozunk a legjobb esküvői zenekarok között úgy, hogy a repertoárunkból mindig azokat a dalokat játszunk egymás után, amelyekkel épp az adott szituációban a legtöbb embert tudjuk táncban tartani.

A legjobb esküvői zenekarok nem követhetik el azt a hibát,hogy egy előre megírt sorrendben játsszák a dalokat. Mi mindig az adott hangulatnak megfelelő dalt játszuk,folyamatosan a buli ütőerén tartva az ujjunkat. Nyilván megvan a rutinunk már ahhoz is,hogy hogyan irányítsuk a hangulatot, hiszen ez is fontos: tudni kell mikor kell lassú dalt,mikor egy kis rock'n roll-t, illetve új slágert játszani. Mint esküvői zenekar tudnunk kell a dolgunkat,és ehhez mindig a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból.

A repertoár fülre kattintva megtekintheted a dalokat,melyeket játszunk !