bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Az esküvői szezon 2020

Az A’la Carte Showband esküvői zenekar az esküvői szezont egy októberi esküvővel zárta.

Sajnos a vírushelyzet miatt igen gyér esküvői szezont zárhatunk, de mi ennek is örülünk, hiszen nem telt el így munka és események, remek bulik nélkül a nyár. Remek esküvőkön vagyunk túl, melyeken méginkább öröm volt játszani és adni az ifjú pároknak, menyasszonyoknak és vőlegényegnek és a násznépjeiknek. Azt vettük észre, hogy akik az esküvőjük megtartása mellett döntöttek, méginkább felszabadultan érezték magukat mind a hivatalos, mindpedig az esti buli részen. Mi, az esküvői zenekar tagjai is még nagyobb stenkkel, hálával játszottunk az esküvői partykon, nekünk is nagyon kellett már hogy adhassunk – kaphassunk a zenénk által.

Ismét számos gyönyörű helyen fordultunk meg, ahol újfenn remek kollégákkal ismerkedhettünk meg: esküvői fotósokkal, videósokkal és vőfélyekkel, ceremóniamesterekkel. Mindig nagy öröm számunkra ez, hiszen az esküvői szakmában is fontos a profizmus, az összehangolt munka és az összetartás.

Az esküvői buli befejezte után a zenekari szokásos oldott és elégedett hangulat méginkább élvezetes volt, hiszen élveztük a bezártság utáni felszabadulást, a zenei élet ízét. Egy zenésznek nagy öröm ez, főleg ifjú párok esküvői bulijaikon, hiszen ez az élet folytatását, valami fantasztikus, új dolog kezdetét jelenti.

Csendesebb időszak következik ismét a zenekar életében, hiszen az október – november mindig is kevesebb bulival szokott telni, a december tartogat mindig több céges partyt. Jelenleg a kilátások a decemberi céges rendezvényekre elég szegényesek, de mi mindig bizakodóak vagyunk. Reméljük, hogy ha decemberre nem is, maximum jövő májusra rendeződik a vírushelyzet, és lassan visszaállhat minden a normális kerékvágás közeli állapotba. Természetesen a zenekari háttérmunkák ilyenkor is folynak dalok tervezésével, technikai munkálatokkal és új projektekkel való ismerkedéssel.

Reméljük a 2021-es esküvői szezon sokkal gazdagabb lesz az esküvők számában, és csak egy rossz emlék marad a 2020-as év sok bosszúsága, amikor is rengeteg menyasszonynak és vőlegénynek okozott nem kis fejtörést az esküvő átszervezése : egyeztetés a helszínnel, fotóssal, vőféllyel – ceremóniamesterrel, esküvői zenekarral, anyakönyvvezetővel, stb.

Mi reméljük a legjobbakat, és ha eljön az idő, készen fogunk állni !