bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Az esküvői zenekar újra akcióba léphet !

2020.06.01- től a kormány engedélyezte a 200 főnél kisebb esküvőket, ezért a csapatunk elkezdte a felkészülést mind technikailag, mindpedig zeneileg az előttünk álló lagzikra, esküvőkre azon menyasszonyok és a vőlegények nagy örömére, akik idén tartják az esküvőjüket. Természetesen nemcsak ők, hanem mi is nagyon örülünk, hiszen elég volt már a bezártságból, a búskomorságból és feszültségből, legyen tánc ! : ) A technikusaink már előkészítették a terepet a próbateremben, minden hangszer várja a gazdáját, a vizuáltechnika és hangtechnika tesztelése nagy százalékban kész, már csak a zenekar tagjai kellenek ahhoz, hogy újra megszólaljanak a dalok, és emeljük a rezgéseket magunkban, és majdan az esküvőkön résztvevő ifjú párnál, násznépnél. Biztosak vagyunk abban, hogy az esküvőn résztvevők – mintha csak egy hosszű száműzetés után lennének – sokkal nyitottabban, felszabadultabban fogják élvezni a lakodalmat, az együttlét lehetőségét, hiszen sokakban átértékelődtek most dolgok. Ami március előtt természetes volt, ma már nem az, sokkal nagyobb értéket kell hogy képviseljenek „apróbb” dolgok is az ember, emberek életében.

Számunkra ez biztosan így van, hiszen zenészként lételemünk az energiák áramoltatása, és ehhez nagyon szükséges a vevőközek, azaz a közönség, mely jelen esetben az ifjú pár és meghívottaik, a násznép. Természetesen új dalokkal is készülünk, hiszen számunkra mindig fontos a megújulás, az hogy mi is élvezzük azt amit csinálunk. Tökéletesítünk dalokon, a hangszeres és technikai hangzáson, és egyben a vizuáltechnikán is, mert szeretünk ezekkel foglalkozni. Ma már kevés, ha jól szól egy dal, jól van előadva, kell hozzá extraként a megfelelő vizuális közeg, amely a fűszer a milliő megteremtéséhez. Nagyon készülünk, hiszen 2,5 hónapja nem játszhattunk nyilvánosan, és már nagyon hiányzik nekünk a közös zenélés, és hogy adhassunk – kaphassunk.

Reméljük, hogy hamarosan nem csupán az esküvők tarthatóak meg, hanem az egyéb céges partyk, rendezvények, fesztiválok és falunapok is, mert szüksége van az embereknek már a szórakozásra, az önfeledtségre, a szabadság érzésére és ezt mi nemcsak esküvői zenekarként, hanem partyzenekarként is meg tudjuk adni számukra a különböző rendezvényeken.

Készülünk, bízunk a legjobbakban, rajtunk nem fog múlni