bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar felkészülés

Bár a koronavírus helyzet egyébként is csendesebb időszakot teremtett mindenki számára, de mi a zenekarral egyébként is ebben az időszakban szoktunk felkészülni az egész éves munkásságunkra : az esküvőkre, partykra és egyéb szabadtéri rendezvényekre. Reméljük, hogy minnél hamarabb hadba tudunk állni, hiszen már most jelentősen bővítettük az esküvői repertoárunkat is, mely dalokat természetesen úgy állítottunk össze, hogy a céges rendezvényeken, falunapokon is használni tudjuk őket. Sok leendő menyasszonnyal és vőlegénnyel tárgyaltunk már az év elején is és a napokban is, illetve figyeljük az aktuális slágereket, retro dalokat is, így azok kerülnek kiválasztásra, melyek a 20 éves tapasztalatunkkal is meg fogják állni a helyüket a táncparketten és nagyobb színpadokon is.

Az ifjú pároknak a nagy repertoárunkból tudunk tanácsokat adni nyitótáncra, a vacsora utáni bulira is, hiszen mi tudjuk mi az ami nagy valószínűséggel működni fog náluk is, és a násznépüknél.

Természetesen a dalok működését és a hangulatot az esküvői helyszín is nagyban befolyásolja – mint azt már korábbi cikkünkben megírtuk – de mi minden esküvőn és bulin a legjobbat igyekszünk kihozni a helyzetből, szituációkból is, hiszen ez a mi érdekünk is.

Rengeteg új sláger jelenik meg napjainkban is, de ezeket óvatosan kezeljük, mivel ezek megtanulása, hangszerelése nagy energiákat tud elvonni a zenekartól, és sok esetben feleslegesen, mert a táncparketten nem működnek ezek a dalok. Ezért hálás a 20 év tapasztalatával vizsgálni az új és régi dalokat : melyeket érdemes fel és átdolgozni, megtanulni. A rutintalanabb esküvői zenekarok nagy lelkesedéssel és bizalommal tanulnak be tapasztalatlanul olyan új futó slágereket, melyek elvéreznek az esküvői násznép hangulatában, nem hozzák meg a kellő várt hatást sőt, az esetek nagy részében inkább rontják a nehezen „ felhúzott ’’ hangulatot.

Mivel egy esküvői és party zenekarnak ( és a násznépnek, közönségnek is ) a minőségi hangulat szerepel az elsők között a prioritások közül : rendkívüli odafigyeléssel és tapasztalattal kell összeállítani egy este menetét. A gondosan megtervezett est forgatókönyve mellett ugyanilyen fontos a rugalmasan alakítható és megfelelő zenekari repertoár minden rendezvényen.