bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar helyszín : Academy Golf Club Budapest esküvői helyszín

Esküvői zenekar helyszin : Újra indul az esküvői helyszín -ek bemutatása a blogunkon . Segíteni kívánunk az esküvői helyszínt kereső pároknak , menyasszoknak megtalálni a megfelelő esküvői helyszín -t,illetve bemutatjuk az A'la Carte Showband & Party zenekar és esküvői zenekar kedvelőinek , követőinek hogy merre is járunk a nagyvilágban , hiszen a zenekar fotói és a zenekar blogja nem mindig nyújt részletes tájékoztatást részükre. Az Academy Golf Club Budapest az első a sorban mint esküvői helyszín , céges party helyszín , rendezvény helyszín , csapatépítő tréning helyszín . Miért tökéletes hely az Academy Golf Club Budapest?


Mert:


Bár a fővárosban helyezkedik el, 15 hektárnyi zöldövezete kellemes környezetet biztosít vendégei részére hosszú és fáradságos utazás nélkül. Igény esetén, térítés ellenében vendégeink részére szállást és fix éjszakai járatot is tudunk biztosítani partnerszállodáinkban. Igény esetén anyakönyvezetőt is tudunk biztosítani a helyszínen. Szükség esetén tudunk dekoratőrt is ajánlani, aki a helyi adottságokat ismeri és a megrendelő igényéhez igazodva díszíti fel a területet. Nagyobb létszámú esküvők számára a klubház mellett található 450 m2-es rendezvényterasz adhat megfelelő helyszínt, amely igény esetén sátorral is fedhető. Klubházunk, pályánk egyes pontjai változatos alternatívát nyújtanak az esküvői fotózáshoz. Rendezvénytermeink közül Eagle termünk rendelkezik a legnagyobb alapterülettel. Ezáltal létszámtól függően változatos elrendezési lehetőséget tudunk biztosítani vendégeink számára.


A széksorosan 50 fős befogadóképességű konferenciaterem golfpályánk utolsó szakaszának közvetlen közelében helyezkedik el, inspiráló zöldövezeti környezetet biztosítva ezzel előadások és csapatépítő tréningek számára egyaránt. Panorámaablakainak köszönhetően természetes fény éri a termet egész nap.


Trénerek által különösen kedvelt az Eagle terem, mivel közvetlen kijárattal rendelkezik a golfpálya felé, így kiscsoportos feladatokat a résztvevők akár a pálya mentén sétálva vagy teraszunkon különleges környezetben végezhetnek. Az Academy Golf Budapest kiváló helyszínválasztás csapatépítő rendezvényekre egyaránt. A csoportos golfoktatás, pályatúra, játékos házi bajnokság mellett egyéb bel- és szabadtéri csapatépítő programokra is készséggel biztosítunk helyet, így az önfeledt szórakozási lehetőségek száma végtelen.


A golfos csapatépítő programok profi golfoktatók vezetésével zajlanak, melyhez a szükséges felszereléseket biztosítjuk a résztvevők számára. A sport alapjainak elsajátítását követően lehetőség nyílik a frissen megszerzett tudás összemérésére játékos formában, melynél garantált a biztos siker.


(esküvői helyszín , céges party helyszín , rendezvény helyszín , csapatépítő tréning helyszín , konferencia helyszín , tárgyalás helyszín )


Legyen szó bármilyen rendezvényről : ha prémium minőségű bulit és zenét szeretne : A'la Carte Showband & Partyzenekar & esküvői zenekar !

 

(Kattints a képekre a nagy méretben megtekintéshez!)