bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar pest megye

Miskolc után az esküvői zenekar pest megye felé vette az irányt, a leendő menyasszony és vőlegény igencsak szeretetteljes meghívására. Mint azt már korábban írtuk, minden leendő párral egymás kezébe csapás előtt alaposan átvesszük mik az ő igényeik és mi az, ami a mi portfóliónk : csak olyan esküvőket és rendezvényeket vállalunk el, amelyeken mi is komfortosan érezzük magunkat, tehát egyezik az esküvő, a pár, a megrendelő érték és minőségszemlélete az esküvői és party zenekaréval, emberi hangvételben és rezgésben is együtt lehetünk a megfelelő módon.

Itt is ez történt, és nagy örömünkre teljesen egyezett minden fentebb említett részlet, így örömmel vállaltuk el ezt a remeknek ígérkező esküvőt. A miskolci esküvő után volt egy hét pihenő, ami ilyenkor nagyon jól jön, fel tud töltődni a zenekar a hajnali, vagy akár reggeli hazaérkezés után, mely után kell egy pár nap és éjszaka, mire helyrerázódik a zenekar, persze a következő hétvégén ismét indul minden újra. De ahogyan a mondás tartja, aki cipész, ne panaszkodjon ha cipőkkel kell foglalkoznia.

Már az esküvői helyszín látványa is kecsegtetően hatott az esküvői zenekarra, gyönyörű parkkal és teremmel várt minket a lakodalom helyszíne. Az esküvői dekoráció elegáns, visszafogott, mégis szemet gyönyörködtető volt. Egy ilyen helyszínen mindig dob a zenekar vizuál és fénytechnikája is, nekünk is öröm a kész technikán végigtekinteni a dekorációval együtt. Ennél még nagyobb öröm, amikor a násznép és az ifjú pár vonul be a terembe, és látjuk a szemeikben a csodát, az arcukon a mosoly, mennyire tetszik nekik a látvány. Sokat adunk erre, hiszen egy jó környezetben könnyebb ellazulni és még könnyedebben, lazábban érezniük magukat a rokonoknak, násznépnek.

Sokan ilyenkor már fotókat készítenek a teremről és a zenekari vizuáltechnikáról is, és sokszor már ilyenkor megköszöni a menyasszony és a vőlegény a csodálatos milliőt, amit mi is a terembe varázsolunk.

A táncra, jókedvre sem volt panasz sem a vendégek, sem részünkről. A vőféllyel és az esküvői fotóssal is nagyon jól együtt tudtunk dolgozni, ami mindig sok-sok százalékkal növeli az esküvő sikerét – hangulatát.