bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar pest megye

A legutóbbi esküvőnk mint írtuk, ismét jól sikerült hála a nagyszerű násznépnek, a remek ceremóniamesternek, és természetesen a nagyon jó fej ifjú párnak. Az esküvői zenekar pest megyébe vette az irányt ezen a héten, mégpedig egy pénteki esküvőre, ami egyre gyakoribb a házasulandók körében. A népszerűsége talán abban is rejlik, hogy a Covid miatt összekuszált esküvőszezon dátumai efelé terelték az ifjú párokat, illetve nem igazán maradtak szabad helyek az esküvői helyszíneken. Az is számottevő tényező lehet még, hogy sok esküvői zenekar, helyszín, fotós, egyéb szolgáltató kedvezményesebben vállalja el a hétköznapra eső esküvőket, lakodalmakat. Persze ennek a hátulütőit is meg kell alaposan vizsgálni, hiszen ha pl pénteki esküvőről van szó, és másnapra is esküvőre kell mennie egy szolgáltatónak : nem sok ideje marad kipihennie magát, és a szombati esküvőn is maximálisan teljesíteni. Egy csak szombati esküvő után is kb szerdára jönnek helyre pl a zenészek, akik hajnalig húzzák, majd minimum 1-2 órás hazaút után érnek haza, így már sokszor napsütésben térnek nyugovóra. Persze, jó a dupla gázsi, de ennek nagy ára van : a második napon már sokkal koncentráltabbnak kell lenni, hiszen óhatatlanul kevesebb alvásóra van mögöttünk, és így is maximálisan és maximálisat kell teljesítenie az esküvői partyzenekarnak, nem láthatja kárát a második napi lakodalom, lagzi az előző napnak.

Miért is kedveljük esküvői és partyzenekarként a pest megyei lakodalmakat, lagzikat? Mert nem kell annyit utaznunk, mint pl egy Szegedi, Győri, vagy Békéscsabai esküvőre. Ez főleg a hazaútkor számít inkább, hiszen nem mindegy hogy hajnali 4-5 kor, vagy reggel 8-9 órakor kerülünk ágyba. Minden zenekari tag családtag is, és vasárnap minnél többet szeretnénk együtt tölteni velük.

Tehát ott tartottunk, hogy Pest megyébe, Budapestre tartott a zenekar, ismét feltöltekezve és nagy reményekkel. Az ifjú pár nagyon várt már minket, mi is vártuk a remek vacsora után, hogy táncra perdíthessük a násznépet és a barátokat. A vőféllyel és az esküvői fotóssal eddig még nem dolgoztunk együtt, de szerencsére velük is megtaláltuk hamar a legjobb közös nevezőt, így még összehangoltabban indulhattunk neki az esti bulinak. Köszönjük a meghívást, köszönjük a remek rezgéseket a táncparketten. Sok boldogságot az ifjú párnak !

 

Youtube videó link :

https://www.youtube.com/watch?v=XUozUvsGnuA

More in this category: « Esküvői zenekar pest megye