bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar árak

Az esküvői zenekar árak alakulása

A’la Carte Showband – a Te prémium esküvői zenekarod !

Esküvői zenekar

  ajanlatotkerekbutton

Mitől függ egy minőségi eskövői zenekar ára ? Mire kell figyelnetek ahhoz, hogy a pénzeketért a legprofibb szakmai és emberi minőséget kapjátok a Nagy Napotokon ? 20 év esküvői zenekari tapasztalatot osztok meg veletek ebben a rövid videóban :

Nézd meg a zenekar videóját!

Reméljük időben elkezdődött Nálatok is esküvői zenekar keserése,hiszen a legjobb csapatokat már több mint egy évvel az esküvőtök dátuma előtt le kell foglalni ,hiszen nagyon keresettek,és az előre gondolkodó igényes párok időben gondoskodnak erről. Talán elcsépelt lehet, de mindenki számára nyilvánvaló : az esküvői hangulat szíve és motorja az esküvői zenekar. Körültekintőek kell hát választani a kínálatból a számotokra megfelelő csapatot.  Természetesen tudjuk hogy az esküvői zenekar árak kontra a párok erre szánt büdzséje nagy mértékben befolyásolja a választás lehetőségét, de mindenképpen a minőséget érdemes választani,ha nem szeretnétek csalódni a Nagy
napon, és ugyanezt a keserű érzést,érzéseket áténi újra és újra, amikor az esküvői videótokat nézitek akár néhány hét,akár néhány év múlva. Tapasztalatunk hogy azok a párok akik spóroltak néhány tízezer forintot a zenekaron és végül nem a minőségibbet választották visszajeleznek : nem jó döntést hoztak és inkább más,nem annyira fontos esküvői kiadáson húztak volna : a minőségi zenekar érdekében. 20 év esküvői tapasztalattal a hátunk mögött mára a 10 legjobb esküvői zenekar között vagyunk az országban többek között a NŐK LAPJA CAFÉ szerint is.

  

Az eskövői zenekar árak nagyban függnek a zenekar létszámától : a mi csapataink már 3 fős felállástól elérhetőek azokra is gondolva, akiknél az esküvői helyszín adottságai hely szempontjából korlátozottak. Ez a három fős csapat nyilvánvalóan fele akkora helyet foglal el,mint a 6 fős nagyobb zenekar Tehát a létszám az egyik jelentős tényező az ár alakulását tekintve. A zenekari tagok szakmai tudása,háttere,rutinja – a repertoár nagysága és változatossága nagyon fontos,hiszen egy csak egysíkú zenét játszó csapatot biztos hogy pár tízezer forintért találunk már ,azonban mivel a rokonok és a vendégek ízlése és korosztálya elég szerteágazó : széles és változatos – magyar és nemzetközi repertoárral rendelkező zenekart érdemes választani,hiszen ha minden nap a kedvenc ételünket tennék elénk : a harmadik nap már mit nem adnánk egy jó szendvicsért,így van ez az egysíkú zenét játszó zenekarokkal is. A zenekar technikai felszereltsége sorolható talán a harmadik ár/érték befolyásoló tényező, hiszen a hangszerek,és egyéb más technikai eszközök beruházása egy zenész és csapat számára komoly munka és befektetés, amely jó ha megtérül,ha ezek a hangszerek és technikai eszközök mások önfeledt szórakozását segítik. Minnél minőségibb hangszer és technikai eszközt tud magáénak a csapat, annál nagyobb az esélye hogy jobban fog szólni a zenekar, ami nemcsak rájuk,hanem ennél fogva a közönségre is kihat. Az esküvői zenekar árak természetesen függnek attól is , milyen messzire kell utaznia a zenekarnak, és meddig tart az esküvő. Egy profi csapat zenekari sofőrrel és technikussal dolgozik annak érdekében,hogy a zenekari tagok már az esküvőre utazáskor is tudjanak még pihenni a zenekari buszban,és pihentebben kezdhessenek el játszani a Ti és Vendégeitek érdekében ! : )

 

ajanlatotkerekbutton

 

Két,számunkra kedves párunktól esküvői vélemény a zenekarról :

Andi & Michael
Nagyon meg voltunk elégedve a zenekarral, szuperjó hangulatot csináltak. Színvonalas zene, tiszta énekhangok. Jól fel tudták mérni mire mulat a nép. Mind a magyar, mind a külföldi vendégektől pozitív visszajelzéseket kaptunk a zenekarról, nagyon élvezték a bulit és jól mulattak. Még a mulatós zeneblokkal is nagy sikert arattak! A szervezés során pedig gördülékeny volt a kommunikáció a zenekar vezetőjével. Norbert előre felmérte a kedvelt zeneszámainkat az általuk játszottak közül, s szem előtt tartották az este folyamán, amit nagyon szimpatikusnak véltünk.

Köszönjük A la carte!

Helyszín : Mariott Hotel , Bp

Tünde és Józsi
Őszintén szólva sokáig válogattunk, mielőtt a zenekarotokra esett a választásunk. Tudtuk, hogy a zenekar az egyik legfontosabb eleme egy olyan esküvőnek, amilyet szerettünk volna. A referenciák és az első személyes találkozásunk után, biztosak voltunk abban, hogy jól döntöttünk. Viszont az egész idő alatt tanusított hozzáállás, az este során nyújtott teljesítmény és a saját tapasztalataink, illetve vendégeink visszajelzése, azt bizonyította, hogy tökéletes volt. Szeretnénk Nektek utólag is megköszönni, azt a hangulatot, amit zenétekkel varázsoltatok és ezzel nagyban hozzájárultatok, ehez a számunkra kiemelkedően fontos eseményhez.

Helyszín : Öbölház Rendezvényközpont, Bp


ajanlatotkerekbutton

A’la Carte
Eskövői zenekar