bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Esküvői zenekar budapest

 

20 év esküvői tapasztalatával elmondom ebben a rövid
videóban , mi a sikeres esküvői zenekarválasztás titka.
Nézd meg a videót !

3 fős zenekar csomag party kapcsolatra kisebb 4

ajanlatotkerekbutton

Nézd meg a zenekar videóját!

ajanlatotkerekbutton

Millió boldog pillanatot varázsolunk az esküvőtökre mint

Esküvői zenekar Budapesten!

Természetesen nem csupán Budapesten játszunk, hanem országszerte, hiszen erre vagyunk berendezkedve mind az A’la Carte Showband, mind a  Diamond Exclusive formációnkkal. Természetesen nekünk a legkényelmesebb Budapest és közvetlen környéke, de ha a körülmények megfelelőek, nagyon szívesen játszunk az ország bármely pontján.

Ahogyan a referenciáinkban is olvashatjátok , rengeteg esküvőn is részt veszünk mint esküvői zenekar, és a tapasztalataink is széleskörűek ezen téren is,ami nem elhanyagolható szempont.
Tudjuk milyen egy jó hangulatú ,profin megszervezett és lebonyolított esküvő ,és mi a feladata egy jó zenekarnak , Showbandnek .
Ne feledjétek : a dekoráció egy ideig elvarázsolja a vendégeket, a fennséges vacsora fantasztikus kulináris élvezetet ad egy adott időre, de a zene határozza meg az egész estét. Ne bízzátok a véletlenre, ebben ne kössetek kompromisszumot.
 
Egy ideálisnak mondható esküvői forgatókönyv:

18:00-19:00 A vendégek érkezése
19:00-20:30 Esküvői vacsora
20:30-21:30 Nyitótánc, 1. Zenekari blokk
21:30-21:40 Retro-DJ
21:40-22:40 2. Zenekari blokk
22:40-23:00 Menyasszonyi torta
23:00-24:00 3.Zenekari blokk
24:10-00:40 Menyasszonytánc (Zenekar)
00:40-01:40 4. Zenekari blokk
01:40-02:00 Retro-DJ
02:00-03:00 5. Zenekari blokk
03:00-05:00 Retro DJ

Lehetőség van a helyszinen is módosításra, ha inkább a fiatalok mai zenére buliznának inkább a DJ-vel pl menyasszonytánc után : ekkor a DJ 00:40 – től átveszi a főszerepet az előre lekötött időpontig árváltozás nélkül, és természetesen hosszabbításra is van lehetőség az előre lekötött időpont elérése után is.

Úttörőként az országban profi Retro-DJ –vel kiegészülve vállaljuk az esküvőkön való részvételt is ami mindenki számára csak pozitív hozadékkal jár. Miért is ? Gyakorlatilag nincs szünet a zenében , hiszen amikor a zenekar szünetel , nincs az a kínos és a hangulatot leromboló csend (vagy esetleg lelombozó,andalító szünetzene) mint azt sokan ismerhetitek más esküvőkön. Itt már a zenekar szünet előtti utolsó dalánál a DJ pult mögött elkészült a Retro-DJ , és a dal végén már indítja is az oda éppen megfelelő zenéjét, amire tovább táncolhat a vendégsereg,és a zenekar által esetleg nehezen ’’felhúzott’’ hangulatot továbbviszi , és nem csend és andalító szünetzene következik 20 percen át. Ez a zenekar számára is jó ,hiszen nem kell a zenekari szünet végén előlről kezdeni a hangulat fokozását ,hiszen a DJ szinten tartotta a bulit , ugyanúgy táncoltak rá a már a táncba belemelegedő vendégek. Miért is jó még a Retro-DJ és zenekar kombó ? Mi is büszkék vagyunk a repertoárunkra, de soha nem tudunk vetekedni egy DJ repertoárjával. Amit a zenekar nem tud eljátszani ,azt biztosan le tudja játszani a DJ , és így még színesebb , változatosabb a dalkínálat az esküvőn ,ami valljuk be : nem egy hátrány.

A zenekar repertoárjában helyet kapott a csárdás-mulatós zene is, mivel tudjuk hogy ez egy magyar esküvőn fontos lehet. Egyre többet találkozunk azzal a kéréssel hogy menyasszonytánc alatt kérik csak a tradicionális csárdás dalokat ,de ez így van rendjén : ahogyan a pár kéri .
Van ,ahol egyáltalán nem is tartanak rá igényt és ezt jelzik is előre, de van esküvő, ahol kéri a pár hogy a vegyes repertoárban ez is szerepeljen az est más részei alatt is. A zenekar ezeket a dalokat is minőségien adja elő és ami nem elhanagyolható szempont,mivel sokak kedvence: szaxofon is szerepel a zenekar hangszerei között, és ezekben a hagyományos csárdásokban dalokban fő szerepet kap.

Egy esküvőn mint esküvői zenekar , számunkra is nagyon fontos a személyi és zenekari (technikai ) megjelenés is. Az alkalomhoz illő minőségi ruhában lépünk fel az este folyamán , és a technikusaink is kultúrált, rendezett megjelenéssel bírnak . A zenekar technikában is ad a megjelenésre : hófehér dob és állványok , gyönyörű fehér roll-upok , lenyűgöző videókkal és animációkkal 5 hatalmas LED-tv (amin a vacsora alatt pl a fotóitok , videótok is levetítésre kerülhet ) , robotlámpák ,és ledfények teszik a csapatot igazán prémium megjelenésűvé : ilyen technikát és látványvilágot csak jobb koncerteken láthattok.

A zenekar repertoárját már említettük.Arra törekszünk , hogy ne csupán jó dalokat adjunk elő ,hanem olyan jó dalokat, amelyek ’’működnek’’ ,tehát táncra hívják a vendégeket,és a táncparketten is tartják őket.
A közönséget aktívan bevonjuk a Show-ba , folyamatos kontaktot fenntartva velük ,hiszen enélkül nem tudunk igazi buli hangulatot teremteni. Angol , magyar , spanyol,stb dalok közül folyamatos munkával választjuk ki azokat a dalokat amelyekkel a legjobb hatásfokot tudunk elérni a tánctéren . Soha nem előre eldöntött és megírt dalsorrenddel dolgozunk,hanem az adott pillanatnak ,szituációnak megfelelő dal kerül előadásra éppen azért, mert egyik buli-esküvő sem ugyanolyan , mindig más és más a vendégek összetétele, az esküvő ritmusa, programok ,stb.

Nagyon fontos tudnotok , hogy rengeteg múlik az esküvő helyszínének kiválasztásánál is. Fontos hogy közel legyenek a bárpultok , közel legyen aránylag a táncparkett az asztalokhoz, megfelelő és elegendő klímaberendezéssel rendelkezzen , illetve az is, hogy egy teremben helyezkedjen el a zenekar és a vendégsereg is. Szinte biztosan 50%-al kisebb lesz a buli és a hangulat, ha a zenekar másik teremben van , mint a vendégek , mivel nem lesz meg az a milliő a vendégteremben , amit a zenekar zenéje, látványa nyújt, és nehezebben fognak átjönni a vendégek a zenekar termébe, ez tapasztalat. Az is fontos ,hogy ha van terasz, az is a táncparkett közelében legyen ,hiszen onnan hallják még a zenét, és könnyű becsábítani őket a zenével , a táncolók látványával. Ha messze van a kijárat ahová pl dohányozni járnak ki sokan , rögtön sok vendéget és potenciális táncolót vesztünk el . Az egyik legfonotosabb ha helyszínt mentek nézni : ha a hely is partner ebben, ha tehetitek rendezvény alatt is menjetek be, és nézzétek meg hogy a sok embernél (és sok táncoló embernél is ) elegendő e a klímaberendezések hatásfoka (már ha az esküvői helyszínnek kinézett hely rendelkezik ilyennel ) , mert csak ekkor derül ki. Az esküvők nagy százaléka nyáron történik a nagy melegekben ,és ha nincs megoldva a terem légkondícionálása : a buli ismét csak nagy százalékban kudarcra lehet ítélve,hiszen kinek van kedve egy levegőtlen , meleg és nagy páratartalommal bíró teremben táncra perdülni , vagy akár megmozdulni is. Ilyenkor a vendégek nem aktívak semmilyen formában , és sokszor amikor már este kinn lehűlt valamelyest a levegő : kinn tartózkodnak a teraszon… Nagyon nehéz, sokszor lehetetlen bármivel is becsábítani őket…

Fontos még, hogy legyetek jelen amennyit csak tudtok az események sűrűjében , hiszen ha az ifjú pár jelen van ,mindig aktívabbak a vendégek ,és ha Ti is sokat táncoltok , a vendégek is veletek fognak tartani. Sok pár ezt is figyelmen kívül hagyja sajnos, és így a vendégek is jobban el lesznek egymással ,a bárpulttal , dohányzással ,stb foglalva, ami megintcsak a buli és a hangulat rovására mehet.
Mi mindent meg szoktunk tenni a legjobb buli elérése szempontjából de láthatjátok : sok összetevőn múlik az , hogy milyen is lesz az általatok megálmodott esküvőtök napja és estéje,nem csupán az esküvői zenekaron.

Természetesen segítséget nyújtunk a nyitótáncnál is, ehhez néhány ötletet , javaslatot is nyújtunk a repertoárunkból :

Nyitótánc ötleteink:
Simple the best
The greatest love of all
She
Stumbling in
Eternal flame
What a wonderful world


Varázspor dalok , amelyekkel biztosan nem lehet tévedni az esküvői boldog pillanat varázslásban :

Nyár van
Pálinka dal
Sing Hallelujah
Grease egyveleg
La camisa negra
Hafanana
Boney M egyveleg
Love is in the air
Szóljon hangosan az ének
Valami van a levegőben
Nah neh nah
Uptown funk
Lets get loud
Balada boa
Sofia