bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

Vélemények

Party zenekar , Esküvői zenekar vélemények

Az A'la Carte Showband Partyzenekar és esküvői zenekar nagyon büszke arra, hogy a tőle függetlenül működő, az országos zenekarokat összefoglaló ZENEKAROK A-Z oldalon a legtöbb véleményt tudhajta magáénak. Oldalunkon is olvasható néhány kedves vélemény. A ZENEKAROK A-Z oldalon található összes A'la Carte Showbandes vélemény elolvasásához katt ide!


NŐK LAPJA CAFÉ :

’’ A repertoár széles, az újdonságoktól (pl. Halott Pénz, Rihanna) kezdve egészen a rock and roll ötvenes és hatvanas évekbeli klasszikusaiig. Külön kérésre még egy kilencvenperces népzenés blokkot is beiktatnak csárdással, mulatóssal stb., de a lényeg nem ez, hanem hogy ezek heten (két énekesnő és öt zenész) tényleg jó bulit csinálnak. ’’

nlc iphone app icon


In 2015 we were looking for a DJ & a band for our open-air after-wedding party with around 150 people. My wife found „A'la Carte Showband“ in the internet and we got in touch with Norbert, the bandleader. He responded very fast to our reply and soon we had a professional offer with options to choose.(e.g. how many singers, light-technics, DJ, etc.) Norbert invited us to an event where they were playing and we were sure A'la Carte Showband is the best choice. Norbert & his band proofed us more than right: They were equipped with best technics and did a great show. Their repertoire includes Oldies, Hits oft eh 70-ies tot he 90-ies as well as actual chart songs. You can see and feel they enjoy being musicians and not „only doing their job“. The immediately reacted on situations and really entertained the audience by also involving them and created an unforgetable evening for us. Meanwhile A'la Carte Showband played at two other events for us, once in a smaller lineup and once again in full setting and they again rocked the place. We really like to work with them from the professional point of view as well as from the personal, as they really love being musicians, are very easy going and equipped with best sound, light & media.

Eva & Robert ( Tát ICEBEACH )

Robert és EVa


„Rendben van !...És mennyi munka van ebben !... Ami jó az jó !... Bevallom ez az egyik kedvencem lett... Gyerekek, ez remek !!!"

Bochkor Gábor és Boros Lajos (Sláger Rádió, Neo-fm) a partyzenekarról a műsorokban

20120620 neo fm mediahatosag boros lajos3


Szakál Miklós vagyok. Ceremóniamester. Tapasztalataimat írnám le zenekarokkal kapcsolatban. Vannak a jó és vannak a rossz zenekarok. Átmenet nem nagyon van. A rossz zenekarokkal az a baj hogy akkor nekem sokat kell dolgoznom...a frontvonalon. Már félre ne értsétek! A lagzi akkor jó ha nem sokat látjátok a Ceremóniamestert. Attól Ő még intézkedik, szervezkedik. Mindezt szépen csendben. Amikor eljön a vacsora után a buli ideje akkor már a zenekaré a főszerep. Volt olyan hogy pocsék volt a lagziban a zenekar. Jött a vőlegény hogy mit tudnék csinálni? Mondtam játékokat sokat illetve tudok basszusgitározni de az kevés lesz egy lagziba. Ezért mondom hogy legyetek nagyon körültekintőek amikor zenekart kerestek. A legjobbakat keressétek! Ezek közül is külön szeretettel ajánlom az A'la Carte Showband Party zenekar -t. Minden műfajban kiválóak. Party, sláger, mulatós külföldi és magyar vonalon is. Korrektek pontosak és nagyon bennük van a lagzifaktor. Ceremóniamester kollégáknak üzenem hogy könnyű velük az élet. Tudják a dolgukat!

Szakál Miklós, Ceremóniamester


Az A'la Carte Showband Partyzenekar!
Kedves Zenekart Keresgélő! Állj meg! Ne menj tovább! Hidd el nekem, az általad most még szervezés alatt álló rendezvény – legyen az esküvő, vagy parti - alkotó eleme egy igazi, vérbeli, fiatalos, lendületes Zenekar! Ezt most megtaláltad! Miért mondom ezt? Sok éves tapasztalatom alapján megállapítottam, hogy maximálisan jellemzi őket a magas szintű szakmai alázat, több féle zenei stílus, és skála, profizmus, közvetlenség, partnerség, mind a vendégekkel, mind a rendezvényen a háttérben dolgozókkal. Amennyiben azt szeretnéd, hogy az általad szervezett eseményről a meghívottak úgy távozzanak, hogy azt mondják: „köszönjük, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, felejthetetlen nap volt”! Akkor az A'la Carte Showband esküvői zenekar -nak az ár - érték arányt figyelembe véve is azt gondolom, hogy Magyarország vezető zenekarai közé tartozva a rendezvényed színpadán a helye!

Bohács Róbert, 2014 év Vőfélye, Hungarian Wedding Gála


Minden hétvégén másik zenekarral dolgozom együtt. Ha az A’la Carte esküvői zenekar zenél a buliban, biztos lehetek benne, hogy nem tudok lehetetlent kérni. Legyen az aláfestés egy beszédhez, kísérőzene egy játékhoz, vagy akár technikai segítség. Számíthatok rájuk, ha hangulat fokozásáról van szó, hiszen bármikor hajlandóak egy kis őrültködésre. :) Maximálisan odafigyelnek a násznépre és lesik az ifjú pár minden kívánságát. Szívesen és profin dolgoznak, csak ajánlani tudom őket.

Gerbert Judit ceremóniamester


Nem sok kedvencem van a szakmában, de az A’la Carte esküvői zenekar az egyike ezeknek a zenekaroknak!!!! Profi hozzáállás, profi zene, hibátlan ráérzés mi kell a násznápnek és mindig kitűnő zenét és fergeteges bulit varázsolnak a táncparkettre! Mint szolgáltatónak öröm együtt dolgozni velük! Emberileg és szakmailag egyaránt kilógnak a magyar mezőnyből! Maximálisan ajánlom esküvőkre, partikra!!!

Szablya Ákos ceremóniamester


Öreg vagyok már, így elmondhatom hogy sok mindent láttam és hallottam már az életben. Azt a profizmust és színvonalat amit képviseltek, azt kevesek tudják kishazánkban. És ami még talán a zenei színvonalnál is fontosabb, az a szakmai alázat, és a közvetlenség, partnerség a veletek együtt az adott rendezvényen dolgozókkal. Ez az összhang, amit ezzel meg tudtok teremteni, az esemény ritmusát, és gördülékenységét maximálisan segíti. Köszönöm nektek, és persze a "Csókkirály"-t is…."

Szitás Róbert (Szitu) 2013 év Ceremóniamestere, Hungarian Wedding Gála


Első alkalommal volt szerencsém együtt dolgozni az A'la Carte Showbanddel ( esküvői zenekar )és beigazolódott, amit korábban hallottam Róluk: profi zenészek kiváló érzékkel a dalválasztásban. Megfelelő mennyiségben kommunikálnak a táncoló, mulató tömeggel és ami a legfontosabb, dal, dalt követ, nincs megállás, tanakodás a következő nótát illetően, így a buli sosem áll meg. Külön unikumként említeném, hogy a zenekar lemezlovas (dj) szolgáltatást is vállal, így amíg a zenészek esetleg pihennek, a dj folytatja a bulit, egyeztetve a műsorokat, így ismétlés nincs, folyamatos buli viszont van. :) A háttérről: kiválóan lehet a csapattal együtt dolgozni, fél szavakból is megértettük egymást már az első közös munkánál, csak ajánlani tudom az Ifjú Pároknak!

Béla Vőfély


Sok éve szervezem már a különböző rendezvényeket, köztük a nagy hagyományokkal rendelkező Csemadok bált Losoncon. Az idén harmincadik alkalommal valósult meg a losonci Vigadóban. A környékről már szinte minden zenekarral dolgoztam ezért szerettem volna valami újat hozni. Egy jóbarátom ajánlatára ez sikerült is, így találtam rá a salgótarjáni A’la Carte zenekarra. Az egésznek a különlegességét az is adta hogy a bálok történetében első alkalommal volt külföldi pontosabban magyarországi zenekar. A zenekarvezetővel Kertész Norbival mindent gondosan előkészítettünk és az eredmény nem maradt el. A zenekarnak köszönhetően fergeteges volt a hangulat a bálteremben, a színpad, a zenészek és énekesek, a technika minden egyben volt. A zenekarnak változatos, sokszínű és szinte kiapadhatatlan a repertoárja a jobbnál jobb zenékből. Egyszóval egy nagyot buliztunk az idei Csemadok bálon köszönhetően elsősorban az A’la Carte party zenekar -nak. Öröm ilyen profi művészekkel együtt dolgozni. Kívánok még sok sikeres zenélést nekik, nektek és sok közös bulit merthogy biztos hogy nem ez volt az utolsó. Ajánlom őket szives figyelmébe minden szervező kollégának, de magánszemélyeknek is különboző alkalmakra, biztos hogy nem fognak csalódni. És ezúton szeretném a zenekarnak mégegyszer megköszönni az idei báli bulit. Galcsík Károly a Csemadok Nógrádi Területi Választmány titkára, Losonc (Szlovákia). Üdv :)

Galcsík Károly


Kedves A’la Carte Showband ( esküvői zenekar )! Örültünk, hogy újra nálunk zenéltetek. Köszönjük, hogy nem csak a násznép, hanem a mi (a személyzet) esténket is szebbé tettétek a szuper zenékkel, amiket játszotok. Kedves leendő házasulandók :) Ha a legjobb zenekart szeretnétek az esküvőtökre, akkor mindenképpen az A’la Carte Showband Party zenekart válasszátok!!! Remélem mihamarabb újra találkozunk Veletek! üdv: LógaTó

LógaTó

2014 május 17 az esküvönk napja az Óbudai Trófea Grill étteremben. A 150 fős násznép a nagy jóllakás ellenére is remekül mulatott , táncolt a remek és változatos élőzenére amit az együttes szolgáltatott kimerithetetlenül. A pihenőidőkben a DJ vette át a zeneszolgáltatást, igy nem akadt el a mulattatás éjjel 3 ig. Sok esküvőn ilyenkor csend lesz, ami nagyon zavaró lehet. A zenekar látványa is megnyerő, a technikai felszerelés amit hoztak 1. osztályú. Ha az étterem elrendezése engedné, akkor még közelebb lehetett volna hozni a vacsoraasztalhoz őket, igy egész végig élvezhettük volna a látványt. Mi igy is nagyon jól szórakoztunk, cipőnket széttáncoltuk! Csak ajánlati tudom őket!

Fekete Andrea

A’la Carte hat bei unserer Hochzeit im Restaurant Nagyvillam in Visegrad gespielt. wir haben die Band aufgrund der Demos auf der Homepage ausgewählt und life hat sie unsere Erwartungen dann noch bei weitem übertroffen und durch mehrere Stunden für phantastische Stimmung gesorgt. Die gute Mischung von internationalen Songs, Partyhits und ungrischen Schlagern haben sowohl den österreichischen als auch den ungarischen Gästen gleichermaßen gefallen. Die Band hat es ausgezeichnet verstanden, am Anfang die Stimmung anzuheizen, zwischendurch romantische Songs zu spielen und dann die ganze Nacht hindurch weiterhin für tolle Stimmung zu sorgen. Die Gäste waren so die ganze Zeit über motiviert, mitzutun und ausgelassen zu tanzen. Hezlichen Dank, A’la Carte für die spitzenmäßige musikalische Begleitung unserer Hochzeitsfeier!

Juergen

Kedves Zenekarunk! Még egyszer nagyon szépen köszönjük az odaadásotokat, profizmusotokat, munkátokat, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a KÖZGÉS BÁL Kiskunfélegyháza város legszínvonalasabb iskolai rendezvényévé nőhette ki magát! Meggyőződésem, hogy fogunk még találkozni, ha Ti is úgy gondoljátok. Jó szívvel és nagyon boldogan gondolunk az elmúlt hétvégére. ui: Azt a pillanatot soha sem felejtem el, mikor a zenétekre a közönségünk egy emberként felállva indult táncolni. Olyan volt, mint valami táncverseny rajtja. Az évkönyvünket forgatva talán egy kis betekintést kaphattok a hétköznapjainkba is. Ezer köszönettel egy új rajongótok:

Kiss-Fekete Bence

Az A'La Carte Showband ( esküvői zenekar ) egy nagyon jól felkészült csapat, akikkel öröm volt együtt dolgozni. A hozzáállásuk és munka moráljuk is figyelemre méltó, ami nekem, mint esküvőszervezőnek nagyon fontos szempont. Az elégedett ügyfél mindannyiunk célja és aki őket választja, garantáltan az lesz. Senki sem maradhat ülve az este folyamán, hála a zenekar lelkesedésének az esküvő, amire hívtam őket, pirkadatig tartott. Köszönet nektek érte, remélem még sokszor dolgozhatunk együtt!

Agócs Virág – Az esküvőszerveződ