bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Partyzenekar

nok lapja cafe

A NŐK LAPJA CAFé összeállításában Magyarország tíz LEGJOBB ESKüVŐI ZENEKARA között vagyunk ! ;)


Te még nem tudod, mivel dobd fel a buli hangulatát?
Ha nagyszabású rendezvényt szervezel, itt az ideje, hogy a megfelelő party zenekar után nézz! Legyen szó retro vagy modern zenéről, egy jól megválasztott zenekar minden stílusban a legjobb hangulatot tudja megteremteni!
Mit tud nyújtani neked egy olyan modernkori party zenekar, mint az A’la Carte?
Olyan élő zenés műsort, ami a fiataloktól az érett korosztályig mindenkit egyformán szórakoztat. A tökéletes minőségű hangtechnika mellett a vizuál- és fénytechnika is fontos eleme a műsornak. A hangulat fokozása érdekében a rengeteg modern eszköz áll rendelkezésre a minőségi szórakoztatáshoz. Az A’la Carte party zenekar olyan széles zenekínálattal rendelkezik, amelyben mindenki megtalálja a hozzá illő stílust.
Milyen rendezvényekre hívhatod az A’la Cartét?
Az esküvőktől kezdve a céges rendezvényeken át a médiaszereplésekig számos felkérést kap a zenekar. Egy jól működő összeszokott zenekarral és egy precízen felépített műsorral a rendezvény sikeressége garantált. A belföldi szereplések mellett gyakran hívják őket zenélni külföldre is, ezért igazán sokszínű nemzetközi repertoárral rendelkeznek.
Miért válaszd őket?
Egy party zenekar esetében fontos, hogy kimagasló színpadképe legyen. Ők azok, akik megteremtik az alaphangulatot, és akik zenéjére akár több százan is buliznak egyszerre. Egy folyamatosan képzett, munkájára igényes zenekar számára nem jelent kihívást az összhang megteremtése és a közönség stílusának gyors felismerése.
Ha kíváncsi vagy az A’la Carte zenekarra, nézd meg referenciáikat, vagy nézz meg egy róluk készült promóciós videót. Ez a közel 10 perces videó biztosan meg fog győzni!