bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

Showband

nok lapja cafe

A NŐK LAPJA CAFé összeállításában Magyarország tíz LEGJOBB ESKüVŐI ZENEKARA között vagyunk ! ;)


Showband vagy rendezvény zenekar?

A különbség nem nagyobb annál, mint amit elsőre gondolunk. Tulajdonképpen a showband fogalma nagyon hasonló a rendezvény zenekaréhoz, csak éppen nemzetközi megnevezésű. A közönség szórakoztatása, az alaphangulat megteremtése a showband elsődleges feladata.

Mikor válaszd a showbandet?

Amikor többre vágysz, mint amit egy átlagos zenekar nyújt. A showband, ahogy a nevében is benne van, igazi show-t képes a színpadra varázsolni. Ehhez szükséges a csapattagok profizmusa, felkészültsége és sokszínű műsorkínálata. Ha egy lendületes, kimagasló műsorra vágysz, válaszd az A’la Carte showbandet! Az A’la Carte tudja, mivel lehet a hangulatot a tetőfokára emelni, legyen szó belföldi vagy külföldi helyszínnel rendelkező eseményről!

Egy esküvő, szülinapi buli, vagy egy utcabál is lehet emlékezetes egy jól megválasztott showband által. A megfelelő hangulat megteremtése érdekében érdemes egy kis kutatást végezni arról, hogy mit kedvel a közönségünk. Ez után nincs más hátra, mint megosztani ezt az infót a showbanddel, és rájuk bízni a feladat többi részét!

A kiválasztás előtt nézd meg a referenciákat! Mi lehet meggyőzőbb, mint embertársunk őszinte véleménye?