bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
  • Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu
 

2020 Esküvői zenekar memoár XIII.

 

Még mindig emlékszünk a tihanyi esküvőre, hiszen csak egy hete volt. : ) Kiváló szervezés, jó fej ifjú pár, és remek násznép. Reménykedtünk, hogy a mostani helyszínen is ugyanebben lehet részünk : csupaszív menyasszony és vőlegény, táncoslábú rokonok és barátok, remek esküvői helyszín, és a vőfély által flottul összerakott program/menetrend. Budapesti esküvőre irányítottuk a partyzenekar buszát, és a fent említett reményekkel indult a zenekar útnak. Ilyenkor, egy budapesti esküvő vagy rendezvényhelyszín esetén könnyebb az esküvői partyzenekrunknak, hiszen közel sem kell annyit utaznunk, mint pl egy Gyulai lakodalomba, Zalaegerszegi céges rendezvényre, vagy pl egy Győr környéki falunapra.

Természetesen a reménykedésen túl mindig egyeztetünk minden esküvő elvállalása előtt a leendő ifjú párral, hiszen a mi esküvői partyzenekarunknak is megvannak az erősségei, amiket szeretünk ha passzolnak az esküvővel, egyéb rendezvénnyel. Tudtuk, hogy a zenekarra ismét remek lagzi vár, rajtunk nem fog múlni. Robi vőlély barátunk is készült már erre az esküvőre, hiszen régen dolgoztunk már együtt. Nagy örömmel köszöntöttük egymást az esküvői helyszínen : jó érzés olyanokkal  „dolgozni” egy lakodalomban, esküvőn, akivel már korábban remek, és gördülékeny volt az együttműködés.

Itt is, mint minden esküvőn vendégül látott minket a leendő menyasszony és vőlegény, és igazán kitettek magukért : a vacsora itt még különlegesebb volt az átlagnál, hálásak vagyunk mindig, ha egy esküvői menü nem az unásig ismert ételekből áll, hanem tartogat valamilyen különlegességeket is.

Az ifjú ara, mivel rendkívül nagy szerelmese a szaxofon hangszernek, igazán sokat tartózkodott a tánctéren és a szaxofonos közelében, nagy örömére és örömünkre. Igyekeztünk minnél több szaxofon szólót tartalmazó dalt játszani, hogy a kedvében járjunk. Természetesen a rockosabb dalok itt is nagy sikert arattak hajnalban – amikor már oldottabb a hangulat – így a gitárosunknak is akadtak bőven térden csúszó, és a kezükkel villát mutató rajongói, nem beszélve az énekesnők előtt állandó számú rajongókról.

Ismét jó érzéssel fejeztük be ezt az esküvői bulit is : minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy az ifjú pár nagy napját még nagyobbá, szebbé tehessük.